Lokala sidor:
Corporate site:

Jobba hos oss

BLI EN DEL AV YIT


YIT och Lemminkäinen gick samman 1 februari 2018. Från och med nu bedriver vi verksamheten under namnet YIT. YIT är det största finska byggbolaget och en betydelsefull aktör i Nordeuropa. Vi utvecklar och bygger lägenheter, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialister på krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Tillsammans med våra kunder bygger våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer. Vi arbetar i 11 länder: Finland, Ryssland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen.

Tillsammans kan vi erbjuda fler tjänster och lösningar för bostäder, kommersiella fastigheter och renoveringsprojekt inom infrastruktur och för beläggning. En av våra främsta styrkor är implementeringen av krävande stadsutveckling- och regionala projekt, där vi kan kombinera våra mångsidiga kompetenser.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Vi fokuserar på samarbete och är resultatorienterade, men vi tror också att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Våra chefer och arbetsledare har alltid en stark närvaro vid våra projekt och del av teamen.

Lediga tjänster

Vill du jobba inom byggbranschen? Bli en del av YIT och se våra lediga tjänster!

Tjänst
Ort
Sista ansökan
Luleå
Skellefteå
Luleå
Skellefteå
Sundsvall
Sundsvall
Luleå
Malmfälten
Skellefteå
Malmfälten
Malmfälten
Malmfälten
Solna
Malmfälten
Sundsvall
Stockholm
Stockholm
Stockholm
Stockholm
Close