Lediga tjänster

”Bygg mötesplatser med människan i fokus”


Lediga tjänster

Vi på YIT bygger en bättre arbetsplats. Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång och därför anstränger vi oss för att alla ska känna sig motiverade, inkluderade och ha en fortsatt vilja att utveckla sin expertis. Vi erbjuder intressanta och attraktiva positioner inom bygg och konstruktion såväl som olika typer av kontors- och ingenjörsroller. Oavsett om just din kompetens innebär att din framtida arbetsplats är på ett kontor eller en byggplats, så hittar du alla öppna positioner här

 
 
 
 

Lämna en intresseanmälan och gå med i vårt Talent Community

På YIT får du utrymme att växa och lära dig nya saker, oavsett var du befinner dig i din karriär. Gå med i vårt community genom att lämna din information nedan så kan vi kontakta dig när vi har en matchande ledig tjänst.

Vi går alltid igenom vårt Talent Community när lediga tjänster ska tillsättas. Dessutom, om du önskar, kommer du även få ta del av nyheter som rör vår verksamhet och projekt.

På våra karriärsidor kan du ta del av berättelser från våra egna anställda där de berättar om sina upplevelser av YIT som arbetsgivare.