"Lägg grunden för din karriär i byggbranschen"


Din karriär på YIT

Vi på YIT bygger bättre karriärmöjligheter. Byggindustrin är en lagsport och på våra kontor och byggplatser uppnår vi våra personliga mål genom att arbeta tillsammans. I vårt lag behöver du aldrig bli fast på en plats, om du inte själv vill. Vårt mål är att hjälpa dig framåt. Vi uppmuntrar våra anställda att fortsätta växa och utveckla sina kompetenser genom att erbjuda rätt stöd och verktyg.

Möjligheter hos oss på YIT
På YIT får du möjlighet att delta i exceptionella byggprojekt och att forma din egen karriär. Med säkerheten i fokus erbjuder vi varierande infrastrukturprojekt på den svenska marknaden.

Våra värderingar är RespektSamarbeteKreativitet och Passion. Vilket innebär att vi respekterar varandra, vi samarbetar - ofta med andra regioner och länder samt att kreativitet och passion är viktiga delar i vårt arbete.

Vad tycker andra om att arbeta på YIT? Läs här! 

Vem söker vi?
Alla våra anställda är mycket viktiga för oss. Vi sätter stort värde på pålitlighet och samsyn med YITs värderingar. Vi främjar samarbete och respekt för varandra medan vi jobbar mot hållbar tillväxt och utveckling. Genom att göra jobbet så bra som möjligt, kan vi bidra till att uppnå YITs gemensamma mål.

Vi värdesätter våra anställdas förståelse för byggbranschen, deras vilja att utvecklas och förmågan att erbjuda god kundservice extra högt. Din inställning säger att du både kan och vill göra ditt jobb på bästa möjliga sätt.

Projektledarkunskaper och en positiv inställning till arbeten i projektform är viktigt i så gott som alla positioner. Vi uppskattar även finansiell kompetens och kostnadsmedvetenhet. Anställda hos YIT har även goda IT-kunskaper.