Ledande specialist inom gruventreprenad

Vi är specialiserade på entreprenader för gruvindustrin.


Projekt som kräver särskild kompetens är vår styrka, men vi genomför naturligtvis även vanlig schaktning och armering, även i stor skala.

Vi tillhandahåller gruventreprenadtjänster som kräver särskild kompetens och utrustning som våra kunder ofta inte har internt. Schaktarbeten och byggnation, tunnelsprängning, mekanisk bultning och nätning, siloschaktning och brytning i underjordiska stenbrott genom långhålsborrning är några exempel på sådana specialmetoder.

Inifrån förarhytten i en stor maskin under jorden.

Tjänster för gruvindustrin

Vi hjälper våra kunder att utveckla och lösa utmaningar inom gruvarbete. Vår specialkompetens bygger på samverkansmodeller som gör det möjligt för oss att samarbeta för projektets bästa. Våra viktigaste marknader inom gruvarbete är de nordiska länderna.

Samarbete i samverkan

Samverkansmodellen är en projektmodell som används i byggprojekt med vilken projektets partner tillsammans ansvarar för projektplanering och konstruktion och delar risker och fördelar.

Kontakta oss

Lämna en kontaktförfrågan

Beskriv ditt ärende nedan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också skicka e-post direkt till kommunikation@yit.se. OBS, vi utför inte arbeten åt privatpersoner.

Område
Jag vill bli kontaktad