Mark- och anläggningsarbeten

Mark- och anläggningsarbeten

Vi bygger infrastruktur som möjliggör smidigare flöden och
en hållbar vardag för människor, företag och samhälle.

Stadsutveckling bygger på samarbete

Stadsutveckling sker i samarbete mellan olika aktörer. Klimatförändringarna påverkar städerna vilket ökar kraven på en ansvarsfull och hållbar infrastruktur. En mångsidig stad är till nytta för alla invånare i vardagen. Byggandet utvecklar städerna och möjliggör bra anläggningar såsom idrottshallar, mysiga grönområden, goda kommunikationer för fotgängare, cyklister och andra trafikanter samt ett nödvändigt antal parkeringsplatser. Anläggning av hamnar och kajer är också en integrerad del av stadsutvecklingen.

Kvinna och man i arbetskläder pratar med varandra ute på en arbetsplats

Städer behöver utvecklas

Allt fler människor flyttar in till städerna och de reser till jobbet, hem och till olika fritidsaktiviteter. Invånarna behöver kunna röra sig smidigt vilket är en anledning till att städerna kontinuerligt måste byggas ut och underhållas. Det är viktigt att en stads olika delar är sammankopplade och för detta krävs bra infrastruktur. Rent vatten, god sanitet samt utsläppsfri kollektivtrafik och energiproduktion är avgörande för städerna. Som byggföretag kan vi vara med och bygga ett ansvarsfullt samhälle genom att utveckla infrastrukturen och anläggningarna som låter staden växa och utvecklas ytterligare. Stadsutveckling bygger på samarbete mellan projektörer, entreprenörer, företag och invånare.

Kontakta oss

Lämna en kontaktförfrågan

Beskriv ditt ärende nedan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också skicka e-post direkt till kommunikation@yit.se. OBS, vi utför inte arbeten åt privatpersoner.

Område
Jag vill bli kontaktad