Lokala sidor:
Corporate site:

YIT som arbetsgivare

Dina möjligheter hos oss

På YIT får du delta i exceptionella byggprojekt och har möjligheten att forma din egen karriär.

Vi har varierande projekt inom byggen som berör infrastruktur och fastighetsunderhåll men även nybyggen och renovationer. I våra så kallade livscykelprojekt ansvar vi bland annat för byggnationer av skolor, men även att underhålla dessa byggnader de kommande årtiondena. Som vår huvudkompetens är både vägar och parkeringsplatser inkluderade, men också tunnelbanetunnlar, bostadshus, logistikcentra och affärslokaler.

Hos oss kommer du ha möjlighet att arbeta med mångsidiga och professionella projekt inom byggnadssektorn där våra arbetsprojekt består bland annat av snickare, plattsättare och murare. Vad gäller våra infrastrukturprojekt jobbar vi med tunnelarbetare, maskinförare och asfaltsläggare. Projektplanering, schemasättning, upphandlingsförberedelser och handledningsuppgifter är ärenden som rör våra projektledare, ingenjörer, arbetschefer och övriga chefer.

Anställda hos YIT Group arbetar i olika koordinations- specialist- och chefspositioner inom bland annat ekonomiförvaltning, HR, juridik, IT, inköp samt kommunikation och marknadsföring.

Vi erbjuder en bred variation av arbetstillfällen. På YIT kan du själv påverka och forma vägen för din karriär. 

Våra project
Close