Energi- och industrianläggningar

Energi- och industrianläggningar

Vi utför olika typer av energi- och industrianläggningar i samarbete med våra partner.

Kraftverk, industrianläggningar och produktionsanläggningar med gedigen yrkeskompetens

Vi bygger produktions-, industri- och energianläggningar utan att störa verksamheten, också i krävande miljöer. Vi förstår kundens process och vikten av en industrianläggnings ostörda drift. Vår mångsidiga och lämpliga utrustning och kompetenta personal gör att vi kan nå de slutresultat som kunden önskar. Med vårt projektledningssystem kan vi klara även hårda budget- och tidskrav. Arbetssäkerheten är vår högsta prioritet.

Kvinna och man i byggnadsarbetarkläder med YIT loggan står och pratar med varandra.

Samverkan vid industrianläggning

Bäst resultat får vi när vi har möjlighet att påverka lösningarna för energi- och industrianläggningar redan i planeringsfasen. Vi har uppnått betydande kostnadsbesparingar i våra projekt genom att harmonisera konstruktioner, använda stabilisering i stället för massersättning och genomföra skarvfria konstruktioner med hjälp av glidformsgjutning. Samverkansmodeller har visat sig vara utmärkta inom industriell konstruktion. Samverkansmodellen är vår särskilda styrka, och vi har vunnit flera priser för våra finska samverkansprojekt.

Kontakta oss

Lämna en kontaktförfrågan

Beskriv ditt ärende nedan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också skicka e-post direkt till kommunikation@yit.se. OBS, vi utför inte arbeten åt privatpersoner.

Område
Jag vill bli kontaktad